недеља, 8. март 2015.

PUT DO FINANSIJSKE NEZAVISNOSTI

PUT DO FINANSIJSKE NEZAVISNOSTI




Poslovanje sa SFI je vrlo jednostavno i zabavno
 ...ali na samom pocetku morate posvetiti vreme i pazljivo procitati sve mogucnosti koje kompanija nudi svojim poslovnim partnerima. 
Morate imati želju da nesto postignete, a za to vam je potrebno i neko pred-znanje. 
Ako ste odlučni da uspete, sa uzivanjem cete čitati sve do cega mozete doci. Odusevice vas jednostavnost napisanih tekstova, gotovih banera, splash stranica  i oglasa sa vasim linkom za registraciju novih clanova,  i jos mnogo toga... a sistem je vrlo jednostavan, copy-paste!


Svaki posao zahteva neko ulaganje,ako nije novac onda je to VREME 
...ali bez potrebnog znanja sve bi bilo samo puko GUBLJENJE VREMENA. 
Zato vam SFI  daje dovoljno vremena da "sazrite", tj.da naucite. 
Bez sat-dva, svakodnevno uz SFI, nista se nece posebno promeniti,ali sa tih sat-dva HOCE I TE KAKO, ako ih usmerite u svoje poslovanje sa SFI. 
Redosled je jednostavan: ulozi vreme > nauci > primeni...  a onda to ulozeno vreme donosi fenomenalne rezultate, jer kad znas sta treba da radis i razumes zasto to radis, taj rad je vrlo efikasan!

SFI je najbolji online mrežni marketing 
... i to od startnih 7, pa do 12 nivoa, sto vam omogucava stabilan prihod na duge staze. 
Za one koji nemaju predhodnog iskustva sa ovakvim  programima - ne brinite. Kroz vec pomenute besplatne edukativne programe, sve cete nauciti.  
SFI ima i profit share program. Svi clanovi koji u tekucem mesecu sakupe minimum 1500 poena ulaze u zaradu automatski.
Niste u obavezi da bilo sta kupujete da bi ste sakupili 1500 poena i DOBILI DEO PROFITA. 40% od svog cistog profita SFI deli sa svojim EA- Executive Affiliate-ima, a to su oni koji su sakupili minimum 1500 poena. Sto vise poena sakupite, bice i vise profita za vas!

Sta je poslovna ideja SFI
...ili ODAKLE I KAKO SFI PRAVI PARE?
U sklopu SFI je online store Triple Cliks  - web sajt za prodaju / kupovinu preko Interneta.
U njemu se trenutno  nalazi  preko 120.000   artikala. Ima ih i fizickih i elektronskih. Ponude su iz  166 zemlje celog sveta! 
Kao SFI affiliate-i vi dobijate sjajnu mogucnost da ostvarite fenomenalnih 45% od profita koji SFI ostvaruje, tako što ćete upućivati kupce na Triple Clicks (oglašavanje)
Gde cete bolje? Neko drugi (SFI), odrzava i vodi online store (prodavnicu)... neko drugi se stara o naplati-preko 50 razlicitih nacina placanja je kupcima na raspolaganju...neko drugi se stara o isporuci, eventualnim reklamacijama itd... a sa vama deli skoro  pola svoje zarade! I to je SAMO JEDAN, od mnogobrojnih načina zarade u ovoj kompaniji
http://www.sfi1.biz/15678631

http://www.tripleclicks.com/15678631
https://mail.google.com/mail
https://www.facebook.com/negovan.gigickulic

 

Нема коментара:

Постави коментар